Deauty Box - Juni 2014

Ik kreeg de nieuwe Deauty Box van Juni binnen deze week en deze laat ik vandaag aan jullie zien.

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size.

Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.
Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

Deze keer geen speciaal gekleurde box zoals vorige maand, maar een normale zwarte doos met het logo van Deauty deze keer. Aan de binnenkant een mooie afbeelding, die er de vorige keer ook niet zat. Zoals de vorige keer zijn de productjes verpakt met een folie en bovenop de folder met de beschrijvingen van de producten. Deze maand heeft het thema 'Back from the beach-goodies'.





Benieuwd wat er deze maand inzat? Kijk mee!


Wanneer ik de doos opendeed zag ik meteen al een paar samples liggen. Deze tellen echter niet als product, maar krijg je als 'extra'. Ik kreeg een staaltje van de parfum 'Divin de Caudalie' van het merk Caudalie. De geurnoten zijn Marokkaanse roos, Bulgaarse roos, pompelmoes, roze peper, vanille, cederhout en witte muskus. Over dit staaltje was ik niet echt enthousiast, het is een heel sterke geur die een beetje weghad van een sterke citronellageur die ze gebruiken tegen de muggen. 

Ook kreeg ik nog een sample van een droge olie van het merk Plante system. De droge olie heeft de naam 'Huile Exquise'. Deze hydrateert en parfumeert het lichaam, gezicht en haar. Deze bevat abrikoos, granaatappel, chufa en argan. Dit product is natuurlijk en biologisch.


Naast deze twee samples en wat informatie over de winkels waar je ze kan kopen, kreeg ik volgende 5 productjes toegestuurd:



Garnier - Oogreinigingslotion Express 2 in 1 - 125ml

Met deze nieuwe oogreinigingslotion kan je je oogmake-up voortaan verwijderen zonder te wrijven. Normaal gezien ben je eventjes bezig met je waterproof make-up eraf te krijgen, maar met deze zou dit verleden tijd zijn! Bovendien heb je meestal maar één watje nodig en worden je wimpers ook nog eens versterkt. Ik moet deze nog testen, dus ben benieuwd. Dit product was full size en kost in de winkel €4,29.




 Batiste - Droogshampoo - 50ml

Ik heb al een aantal droogshampoo's van dit merk liggen en vindt deze de fijnste van alle droogshampoo's die op de markt zijn. Deze is geen full size, maar een travel size. Heel erg handig voor in je tas te stoppen! Altijd leuk om te krijgen.

Deze travel size bevat 50ml kost normaal gezien €2,03 en een full size bevat 200ml en kost €4,49. Wanneer je het thuis gebruikt ben je misschien beter een full size te kopen, dan komt het goedkoper uit!



Rainpharma - Shower scrub - 100ml 

Op het eerste zicht lijkt het of je een full size product in je doos ontvangt, maar niks is minder waar! Wanneer je erin knijpt zit de tube misschien nog niet eens halfvol, wel wat jammer. Deze scrub is een aromatherapeutische scrub met mint, rozemarijn en cederhout, waardoor je je beter ontspannen moet voelen. Ik vind het niet echt lekker ruiken, ik word eerder een beetje misselijk van de geur. Ook mijn vriend die het heeft getest vindt het maar niks. Maar dat is natuurlijk onze smaak. Wij houden meer van frisse citroengeuren. Over de structuur van de scrub valt er niet te klagen. Er zitten grote scrubdeeltjes in, waardoor je huid zachter aanvoelt.

Het merk Rainpharma komt uit Antwerpen, waar ze ook een winkel hebben die je kan bezoeken.
meer info: http://www.rainpharma.com/

Een full size van 400 ml kost €21,95





Evocure - Skin DNA Repair Cream - 15ml

Deze gezichtscrème verbetert de elasticiteit en tonus van de huid en hydrateert ook heel erg goed. Dit product bevat speciale moleculen die het DNA helpen te herstellen na blootstelling aan de zon. Masseer deze crème goed in in de handen, hals, en buste zodat de crème diep in de huid dringt. De crème heeft een heel zachte textuur, plakt niet en voelt licht aan op de huid. Ook ruikt hij heerlijk, wat een pluspuntje is.

Een full size product van 100 ml kost €39 in de winkel.






Caudalie - Vinosource S.O.S Serum - 10ml

Als laatste hebben we een product van het merk Caudalie. Het is een serum om het vochtgehalte diep in de huid weer in balans te brengen. Dit serum is olie - vrij en verstopt de poriën niet, waardoor het vooral geschikt is voor de meest gevoelige huid. Het is een zeer geconcentreerd product en voor 97% naturel. De reddende ingrediënten zijn druivenextracten en het heilige hyaluronzuur. Breng deze 's Morgens en 's avonds aan op de gereinigde huid van je gezicht. Ook dit product ruikt heerlijk.

Full size 30ml kost €30,62 





Ook deze maand ben ik aangenaam verrast door de Deauty box. Deze maand eens geen make-up product te vinden, wat wel jammer is want ik heb meer iets voor make-up producten. Wat wel leuk is dat je eens andere producten leert kennen en appreciëren. Al bij al ben ik tevreden met alle producten, behalve met de scrub. Niet qua werking, maar qua geur. Voor de rest weeral een aangename Deauty box. Het is afwachten voor de 3de box volgende maand. Dan beslis ik of ik nog een abonnement neem voor 3 maanden! 

xx Kimberley

Reacties

Unknown zei…
Mooi box! Vooral de droogshampoo en de oogmake-up remover van Garnier vind ik erg leuk.
Idd leuke producten!

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)