Max & More 28 color oogschaduwpalettes

Ik liet jullie eerder al een blogpost zien met oogschaduwpalettes van de Action. Hier was ik namelijk helemaal niet tevreden over. Bijna geen pigment en veel fallout. Dit waren de kleine palletjes van Max & More. De blogpost daarover kan je hier vinden.

Onlangs zag ik namelijk meerdere blogposts online verschijnen van verschillende bloggers dat zij razend enthousiast waren over de pigmentatie en werking van de grote oogschaduwpalettes van Max & More. Daardoor ben ik naar verschillende Action winkels gegaan om ze ook te halen, maar ik kon ze nergens vinden. Na een poging of 5 heb ik ze uiteindelijk toch gevonden en ga ik ze vandaag testen om te kijken of de reacties van de bloggers wel klopt. Ik ben benieuwd!


Deze grote palettes heten de Max & More 28 color oogschaduwpalettes. Zoals de titel zegt, bevat elke palette 28 oogschaduwkleurtjes, zowel matte als shimmer kleuren. Ook krijg je bij elke palette 2 kleine dubbelzijdige sponsapplicators, deze gebruik ik nooit, ik vind ze te onhandig.

De doosjes zijn redelijk dun en hebben een doorzichtige bovenkant, zo zie je de kleurtjes goed zitten. Wel heb je dan geen spiegel, maar dit vind ik niet zo erg.

Ik heb 3 verschillende palettes gekozen, in totaal zijn er 4 verschillende beschikbaar. Diegene die ik niet heb gekocht is er eentje met paars en bruintinten. Die was jammer genoeg uitverkocht.

Laten we eens kijken naar de verschillende palettes en hun kwaliteit.

No.4 Nude Palette



No.1 Forrest palette




No.2 Sunset palette



De kwaliteit van deze oogschaduwpalettes is best oké. Ze zijn zeker beter dan de kleinere oogschaduwdoosjes van dit merk. De matte kleurtjes zijn ook goed gepigmenteerd. Wat me wel opvalt is dat bijna alle kleurtjes last hebben van fallout. Sommige licht, anderen hebben er meer last van. Druk dus zeker niet te hard met je kwast in de kleurtjes of het wordt erger. Wanneer je er voorzichtig mee omgaat en je kleuren goed uitblend, kan je er zeker en vast een mooie ooglook mee maken. De ene kleur is ook beter gepigmenteerd dan de andere, er zitten zeker en vast mooie kleurtjes tussen!

Een moord zou ik niet begaan voor deze doosjes, maar als je weet dat deze maar €0,89 per palette kosten, mogen we zeker geen al te hoge eisen stellen. Voor hetgeen ze maar kosten zijn zeker goed van kwaliteit. Leuk om mee te experimenteren

xx Kimberley

Reacties

Populaire posts van deze blog

Empties/Opgemaakt April 2020

Hema - B.A.E. collectie shoplog + Review

Wet 'n Wild - Coloricon Eyeshadow Palettes (nieuwe formule)